Macaroni met spinazie, gedroogde tomaten en geitenkaas
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snipper de ui.
Hak de knoflookteen fijn.
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Bereiding:
Strooi de pasta in een kookpan, schenk het kokende water er op, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stort de pasta in een vergiet en schud het water er uit. Houd de pasta warm in de pan.
Verhit de olijfolie in een kleine braadpan of wok en fruit hierin de uisnippers goudbruin. Schep de kastanjechampignons erbij en roerbak 4 minuten, tot ze vocht loslaten. Voeg de spinazie en knoflook toe en roerbak 2-3 minuten. Voeg de pesto toe en warm het geheel goed door.
Verbrokkel de geitenkaas. Schep kaas en pijnboompitjes met de spinazie door de macaroni. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.