stomen

Macaroni met spinazie, gedroogde tomaten en geitenkaas

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snipper de ui.
Hak de knoflookteen fijn.
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.

Bereiding:
Strooi de pasta in een kookpan, schenk het kokende water er op, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stort de pasta in een vergiet en schud het water er uit. Houd de pasta warm in de pan.

Verhit de olijfolie in een kleine braadpan of wok en fruit hierin de uisnippers goudbruin. Schep de kastanjechampignons erbij en roerbak 4 minuten, tot ze vocht loslaten. Voeg de spinazie en knoflook toe en roerbak 2-3 minuten. Voeg de pesto toe en warm het geheel goed door.

Verbrokkel de geitenkaas. Schep kaas en pijnboompitjes met de spinazie door de macaroni. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!