Maaltijdsalade met San Mazzo Mini tomaat en kip
Receptinformatie
Maak de tomaten schoon, verwijder de kroontjes en snijd de tomaten in vieren.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar.
Roer intussen in een kom de pesto en crème fraiche tot een dressing.
Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Schep de blokjes kipfilet en avocado door de dressing. Verdeel de veldsla, tomaat en kipfilet met avocado en dressing over 4 borden.
Lekker met Italiaans brood

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.