Maaltijdgroentesoep met spruitjes en soepballetjes
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 3 dl water aan de kook.
Halveer de krieltjes, worteltjes en spruitjes.
Haal de peultjes af.
Bereiding:
Verhit in een braadpan de olie en bak op hoog vuur de soepballetjes en de krieltjes 5 minuten. Schenk de runderbouillon (en het rundvlees uit de pot) en het kokende water er bij. Voeg de worteltjes toe. Breng de soep aan de kook en laat kook de aardappeltjes gaar in 15 minuten, met het deksel op de pan. Voeg na 8-9 minuten de spruitjes en peultjes toe.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
Voeg aan tafel naar smaak peterseliepesto toe.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.