Lunchsalade met ijsbergsla cherrytrostomaten avocado geitenkaas en bacon
Receptinformatie
Pluk de ijsbergsla klein. Was de cherrytrostomaten en snijd ze in vieren. Bak de plakjes bacon in 6-8 minuten in een droge koekenpan op een laag vuur krokant en laat de bacon afkoelen. Breek of knip de bacon klein. Snijd of schaaf de geitenkaas in plakjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bedruppel deze met citroensap tegen het verkleuren. Meng de sla met de tomaten, bacon, kaas en avocado. Klop een dressing van de ingrediënten en meng deze door de salade. Strooi de pijnboompitten over de salade. Lekker met grof brood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.