Lentestamppotje met radijsjes, veldsla en spekjes
Receptinformatie
Stamppot
Hoofdgerecht
20-30 min
Schil de aardappelen en kook deze in een pan met een bodem water en zout in ca. 20 à 25 minuten gaar. Bak ondertussen in een koekenpan met anti-aanbaklaag de spekreepjes uit. Was de veldsla en laat deze uitlekken. Hak de bieslook fijn. Maak de radijsjes schoon en snijdt deze in plakjes. Giet de aardappels af en stamp deze met crème fraiche, kruidenboter, zout, peper en nootmuskaat tot een stevige puree. Schep tenslotte de spekjes, veldsla, bieslook en radijsjes door de puree en verwarm deze kort op zacht vuur.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.