Lauwwarme tomatensalade met haricot verts en spekjes
Receptinformatie
Snijd elke tomaat in 8 partjes. Maak de haricot verts schoon en kook deze in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 5 minuten beetgaar. Bak intussen in een koekenpan de spekreepjes uit. Snijd de bieslook fijn. Roer in een kom de olie, azijn, mosterd, bieslook en peper tot een dressing. Schep de spekjes uit de pan. Giet de haricot verts af en schep deze met de partjes tomaat, spekjes en dressing door elkaar. Serveer de salade lauwwarm. Lekker bij gegrilde kip en aardappelgratin

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.