stomen

Lauwwarme salade van mini komkommer en zalm

Receptinformatie

Pasta
Lunchgerecht
10-20 min

Was de komkommers. Schil met een dunschiller of schaaf met de kaasschaaf dunne tagliatelle-achtige repen van de komkommers. Leg de komkommer in een zeef en bestrooi de slierten met zout. Verwarm de grill voor, bestrijk de zalmfilet dun met olie en grilleer de zalm in 6-7 minuten bruin en bijna gaar (of bak de zalm in een koekenpan). Bestrooi de zalm met zout en peper. Klop een dressing van de overgebleven olie, het citroensap, de mosterd, het zout, de peper en de fijngeknipte dille of bieslook. Spoel de komkommerslierten af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Schik de komkommerslierten op een bord, druppel de dressing eroverheen en leg de zalm in het midden. Garneer met dille of bieslook.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge