Lauwwarme salade van mini komkommer en zalm
Receptinformatie
Was de komkommers. Schil met een dunschiller of schaaf met de kaasschaaf dunne tagliatelle-achtige repen van de komkommers. Leg de komkommer in een zeef en bestrooi de slierten met zout. Verwarm de grill voor, bestrijk de zalmfilet dun met olie en grilleer de zalm in 6-7 minuten bruin en bijna gaar (of bak de zalm in een koekenpan). Bestrooi de zalm met zout en peper. Klop een dressing van de overgebleven olie, het citroensap, de mosterd, het zout, de peper en de fijngeknipte dille of bieslook. Spoel de komkommerslierten af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Schik de komkommerslierten op een bord, druppel de dressing eroverheen en leg de zalm in het midden. Garneer met dille of bieslook.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.