Lauwwarme salade van eikenbladsla en paddenstoelen
Receptinformatie
Was en droog de sla en pluk de sla kleiner. Verhit de olie en bak de baconreepjes knapperig. Voeg de schoongemaakte in plakken of repen gesneden paddenstoelen toe en bak deze al omscheppende 3 – 4 minuten. Verwarm de ovengrill voor. Klop de dressing van de ingrediënten. Snijdt de pistoletjes in zes schuine plakken en beleg deze met de in plakjes gesneden geitenkaas. Druppel wat honing en olie over de kaas. Leg de sneetjes op een rooster en laat de kaas onder de grill ( ca. 15 cm afstand ) smelten. Meng de dressing door de sla en verdeel deze over vier borden, leg het paddenstoelen mengsel erop en serveer de warme sneetjes brood erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.