Lauwwarme salade van biefstuk en komkommer
Receptinformatie
Halveer het pepertje, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees of het stukje paprika in smalle reepjes. Halveer het stuk komkommer overlangs en snijd de helften in plakjes.
Pluk de muntblaadjes af, leg ze op elkaar en snijd ze in reepjes. Leg een dubbel stuk keukenpapier klaar.
Meng op een platte schaal slabladeren en muntblad luchtig. Verhit een wok op hoog vuur droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Schep de biefstuk en peperreepjes in de wok en roerbak op hoog vuur in 2 minuten de vleesreepjes bruin. Schep het vleesmengsel met een schuimspaan uit de pan op keukenpapier. Schep de komkommerstukjes door het vleesmengsel en schep dit op de slabladeren. Schenk bij de bakolie het limoensap en laat het even bruisen.Breng de dressing op smaak met wat zout en peper. Druppel de dressing over het vlees. Strooi de rijstcrackers langs de rand.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.