Lauwwarme maaltijdsalade met Roma tomaten
Receptinformatie
Breng een grote pan met ruim water en zout aan de kook. Schil de aardappels en snijdt deze in plakken van 1 cm dik. Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in ca. 15 minuten in de pan met water beetgaar en voeg na 3 minuten de aardappelplakjes toe. Snijd ondertussen de Roma tomaten in plakken. Pel de ui en snijd deze in dunne ringen. Hak de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken in een zeef. Roer in een kom de slasaus, crème fraiche, honing en mosterd tot een romige mosterdsaus en breng deze op smaak met zout en peper. Giet de aardappelplakjes en sperziebonen af. Verdeel de aardappelplakjes, sperziebonen, Roma tomaten, ui en tonijn over 4 borden en garneer deze met de romige mosterdsaus en fijngehakte peterselie. Lekker met warm stokbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.