Lauwwarme dressing over de steviger slasoorten
Receptinformatie
Pluk de sla klein. Bak de spekreepjes uit in een droge koekenpan of in de magnetron, afgedekt met keukenpapier, 2-4 minuten, ca. 750 Watt. Snijd de kaas in reepjes. Neem het spek uit de pan of uit de magnetron en schenk de olie in de pan of schaal. Verwarm de olie, voeg al roerende de overige ingrediënten, behalve de bieslook, toe en verwarm deze tot lauwwarm. Maak 4 bordjes op met sla, spekjes en kaas en schenk de lauwwarme dressing eroverheen. Garneer met bieslook.
Lekker met croutons of met grof brood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.