Lasagne van pannenkoeken met geitenkaas en prei
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C. Vet een quichevorm in.
Bereiding:
Verhit in een kleine wok de olie en roerbak hierin de prei zacht.
Roer de geitenkaas los met de room en de eieren. Schep de gebakken prei er door.
Leg in de quichevorm een pannenkoek. Lepel er 1/3 van de tomatensaus op en strijk het uit. Leg er een tweede pannenkoek op en verdeel hierover 1/3 van het preimengsel. Herhaal de lagen en eindig met een pannenkoek met het preimengsel.
Zet de vorm in de oven en bak de pannenkoeklasagne in 20 minuten goudbruin en gaar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.