stomen

Lasagne van koolraap, gehakt en roomsaus

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 1 liter water aan de kook.
Halveer de koolraap en snijd van beide kanten 2 zo dun mogelijke en evengrote plakken af en schil deze.
Snipper het sjalotje. Hak het rookspek fijn.

Verwarm de oven voor op 225°C.

Bereiding:
Leg de koolraapplakken in een kookpan, schenk het kokende water erop en kook ze 5 minuten voor. Neem ze uit de pan en houd ze warm.

Verhit een kleine wok of braadpan droog voor en bak hierin het rookspek met de tartaar rul, voeg het uitje toe en bak nog 3 minuten. Roer de tomatensaus erbij en warm het geheel goed door.

Bereidt volgens de aanwijzingen op de verpakking de béchamelsaus.
Vul twee kleine ovenschaaltjes in laagjes met: béchamelsaus, plak koolraap, schep tomatensaus en bechamelsaus en herhaal dit. Verdeel de kaas er over.

Schuif de ovenschaaltjes in de oven en laat de kaas smelten en iets kleuren.

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!