Lasagne van koolraap, gehakt en roomsaus
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 1 liter water aan de kook.
Halveer de koolraap en snijd van beide kanten 2 zo dun mogelijke en evengrote plakken af en schil deze.
Snipper het sjalotje. Hak het rookspek fijn.
Verwarm de oven voor op 225°C.
Bereiding:
Leg de koolraapplakken in een kookpan, schenk het kokende water erop en kook ze 5 minuten voor. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Verhit een kleine wok of braadpan droog voor en bak hierin het rookspek met de tartaar rul, voeg het uitje toe en bak nog 3 minuten. Roer de tomatensaus erbij en warm het geheel goed door.
Bereidt volgens de aanwijzingen op de verpakking de béchamelsaus.
Vul twee kleine ovenschaaltjes in laagjes met: béchamelsaus, plak koolraap, schep tomatensaus en bechamelsaus en herhaal dit. Verdeel de kaas er over.
Schuif de ovenschaaltjes in de oven en laat de kaas smelten en iets kleuren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.