stomen

Lamsshoarma met komkommer en Turks brood

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Snipper de Spaanse ui zeer fijn. Hak het knoflook fijn. Snijd de komkommer in piepkleine blokjes.

Pluk de blaadjes van de munt en snijd ze fijn.

Verhit in een koekenpan de olie. Bak hierin al omscheppend de lamsshoarma en de gesnipperde ui bruin en gaar. Voeg het knoflook en het sesamzaad toe en bak het vlees op laag vuur nog even door.

Bak het brood in de over in 3 minuten knapperig. Snijd het brood in vieren, snijd de stukken naar de rand toe open en zet ze, met de opengesneden kanten naar boven toe, achter elkaar in een broodmandje. Schep van het vuur af de komkommerblokjes munt en yoghurt bij de vleesreepjes.

Vul de broodpunten met het shoarmamengsel.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge