stomen

Lamskorma met bloemkool en aardappels

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:Snijd de lamsboutplakjes in vierkante stukjes.

Halveer de uitjes, snijd de helften in dunne partjes en duw de uienlaagjes los.

Hak de knoflooktenen fijn.

Schil het stukje gember en snijd het in fijne reepjes.

Knip of snijd blad en stelen van de koriander fijn.

 

Bereiding:

Smelt de bakboter in een braadpan. Bak hierin, zodra het schuim wegtrekt, de blokjes lamsvlees rondom dicht en bruin. Voeg de uien toe en roerbak 3 minuten. Voeg de kruidenpasta, knoflook en gember toe en roerbak 1 minuut. Schenk de drinkyoghurt erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de bloemkoolroosjes en aardappeltjes toe, dek de pan af en stoof het gerecht nog 15 minuten. Roer de koriander er van het vuur af bij.