Lamsgehaktballetjes of köfte
Receptinformatie
Als vulling van bijvoorbeeld gehakt, wordt marjoraan nooit zo heet, waardoor de smaak aanwezig blijft. Zoals in lamsgehaktballetjes: meng het lamsgehakt met zout, zwarte peper, paprikapoeder, knoflook, de marjoraanblaadjes, het ei en de, in wat melk geweekte, droge sneetjes witbrood. Vorm hiervan 8-12 platte koekjes en laat ze minstens 1 uur opstijven in de koelkast. Bak of rooster ze dan aan beide kanten in 6 minuten gaar en bruin. Lekker in een pitabroodje, met een pluk andijviesalade en een schepje tzatziki.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.