Koude ovengebakken mini paprika gevuld met tonijnsalade
Receptinformatie
Wrijf de mini paprika’s met olie in en besprenkel ze met zout. Bak ze in een voorverwarmde oven van 230º C donkerbruin tot licht zwart. Direct na het bakken in een plastic zakje stoppen en afsluiten. Laat deze ongeveer 15 minuten staan. Pel de paprika's snijd de kapjes eraf en haal de zaadlijsten eruit. Laat ze verder afkoelen. Maakt de salade van de hiervoor genoemde ingrediënten. Vul de paprika's met de tonijnsalade en garneer met een reepje ansjovis en peterselie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.