Koolraap au gratin
Receptinformatie
De koolraap net gaar koken in ca. 15 min. Intussen in een sauspan boter smelten, bloem erdoor roeien en al roerend op laag vuur de verwarmde melk toevoegen. Goed roeren tot het een gebonden saus is. Voeg peper, zout en nootmuskaat toe. Laat de koolraap uitlekken. Meng de groente met de saus en doe over in een vuurvast schaaltje. Strooi de geraspte kaas er overheen, leg hier en daar een vlokje boter en zet de schotel in een matig, voorverwarmde oven. Laat er een goudbruin korstje op komen. Meteen opdienen. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.