Komkommeratjar bij nasi goreng met tofu
Receptinformatie
Voorbereiden:
Snijd de komkommer in stukjes van 3 cm en snijd ze in de lengte in smalle partjes. Halveer het pepertje, verwijder steel en zaadlijsten en snipper het vruchtvlees. Meng komkommer, peper en taugé. Meng suiker, geelpoeder en 1 theelepel zout en los het op in de azijn. Schep dit door het komkommermengsel.
Bereiden:
Verhit een wok droog voor. Schenk er straalsgewijs de olie in en roerbak hierin de tofublokjes 2 minuten. Schep ze uit de wok. Schep de groentemix in de wok en roerbak 3 minuten, tot de groente wat geslonken is. Schep de gare rijst erbij en roerbak de rijst in 4-5 minuten goudbruin en warm. Schep de tofu met de pinda’s door de nasi goreng en roerbak nog even op hoog vuur.
Serveer de nasi goreng met het komkommeratjar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.