Komkommer-radijssalade met gerookte zalm en mosterd-honingsaus
Receptinformatie
Pel het sjalotje en snipper dit fijn. Roer in een kom de azijn, sjalot, mosterd, honing, zout, peper en olijfolie door elkaar tot honing-mosterdsaus. Hak de dille fijn. Was de komkommer en de radijsjes en snijdt deze groenten in zeer dunne plakjes.Verdeel de plakjes komkommer en radijs dakpansgewijs over 4 borden en verdeel hierover 2/3 van de honing mosterddressing. Garneer de salade met plakjes gerookte zalm, de overige dressing en dille. Lekker met toast.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.