stomen

Komkommer in roomsaus met mediterrane salade en stokbrood

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Schaaf de komkommer in dunne plakjes.
Haal de slabladeren los, snijd de grote bladeren in de lengte doormidden.
Snijd de ui in flinterdunne ringen en duw ze los.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Hak de knoflooktenen grof.

Bereiding:
Zet de eieren op onder koud water, breng het water aan de kook en kook de eieren op laag vuur 7 minuten. Laat ze onder koud water schrikken, pel ze en halveer ze.

Schep de komkommerschijfjes om met slasaus, zure room en dillegroen.

Meng de sla met ui, tomaten, olijven met de balsamicodressing.

Snijd het brood in zeer schuine repen van 2 cm dikte en rooster ze in de broodrooster goudbruin.

Verdeel de salade over 2 borden. Schep de komkommersalade in het midden. Leg de halve eieren er om heen. Geef de knapperige stokbroodrepen erbij.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge