Kokoskerrie van kalkoen en fruit met rijst
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Bereiding:
Strooi de rijst in een kookpan, schenk het kokende water er op, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de rijst in 10 minuten net gaar. Laat de rijst in een zeef kort uitlekken. Houd de rijst warm in de pan.
Verhit een wok of braadpan droog voor. Bak hierin al omscheppend de kalkoenreepjes goudbruin. Schep de groentemix erbij en roerbak 4 minuten. Voeg de roerbakmix, het vruchtensap uit blik en de crème fraîche toe en verwarm het gerecht al roerend, tot het gaat pruttelen. Schep het fruit en de cashewnoten erbij en warm het geheel goed door. Knip de bieslooksprieten boven de pan klein en roer ze van het vuur af door de saus.
Serveer de rijst er bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.