Knolselderijpuree met spekjes
Receptinformatie
Snijd de knolselderij eerst in plakken en schil de plakken. Snijd de plakken in blokjes. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de knolselderij en aardappelen samen gaar in de bouillon. Bak de spekjes goudbruin en knapperig. Giet de knolselderij en aardappelen af en stamp ze fijn met de créme fraîche. Voeg als de puree nog te droog is wat kookvocht toe. Breng de puree op smaak met (weinig) zout en peper en roer de spekjes door de hete puree.
Lekker bij gebraden wild of varkensvlees.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.