Kippensoep met Chinese kool en rijstmie
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd of hak de kippenlevertjes zo fijn mogelijk.
Snijd de shii-take paddestoelen in plakjes.
Snijd de prei in schuine ringetjes en was ze schoon.
Snijd de Chinese kool in smalle repen.
Pluk het korianderblad af en snijd het wat fijner.
Bereiding:
Meng kipgehakt, kippenlevertjes, 1 eetlepel boemboe en de fijngewreven beschuit en vorm hiervan soepballetjes.
Verhit de olie in een diepe wok of soeppan en roerbak hierin de soepballetjes bruin. Voeg de paddestoelen en prei toe en roerbak 3 minuten. Voeg de rest van de kruidenpasta en de Chinese kool toe en roerbak 1 minuut. Voeg de geconcentreerde bouillon en 11/2 pot water toe en breng de soep aan de kook. Voeg de rijstmie toe en kook de soep een paar minuutjes door.
Strooi aan tafel het koriandergroen over de soep.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.