Kipkerrie met exotisch fruit en cashewnoten
Receptinformatie
Snijd de banaan in plakjes en schep ze om met wat citroensap. Snijd de carambola in 3 mm dikke stervormige plakjes. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vervolgens in blokjes.
Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Roerbak de kipreepjes goudbruin in 3 minuten. Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. Knijp de knoflook boven de pan uit, voeg de roerbakmix ‘kerrie kokos’ toe en roerbak 1 minuut. Temper het vuur. Schep het fruit erbij en roerbak 3 minuten. Zet het vuur hoog, voeg de cashewnoten toe en roerbak nog 1 minuut.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.