stomen

Kipfilet in een kruidenjasje met gestoofde radijsjes en aardappelsalade

Receptinformatie

Hoofdgerecht
30-40 min

Kipfilets met zout en peper bestrooien. Spinazie en alle verse kruiden met eieren in blender fijnmalen. Op laatst maïzena toevoegen. In koekepan met anti-aanbaklaag olijfolie verhitten. Kipfilets door beslag halen. Kipfilets in ca. 10 minuten krokant en gaar bakken.

Aardappelen in hun geheel in ruim water met zout gaarkoken. Warme aardappels in blokjes snijden. Ondertussen mayonaise mengen met (goed uitgeknepen) augurk blokjes. Sjalotjes, mosterd en verse kruiden er door roeren. Mengsel door warme aardappelblokjes scheppen. Salade laten afkoelen.

Van radijsjes groen afsnijden. Radijsjes in plakjes snijden. In pan boter smelten. Radijsjes met kummel in ca. 5 minuten gaar stoven. Met zout en (versgemalen) peper bestrooien.

Kipfilets in schuine plakjes snijden en op 4 warme borden leggen. Aardappelensalade en radijsjes er bij leggen. Met bieslook garneren.