Kebab met cherrytomaten
Receptinformatie
Meng het gehakt met de gepelde en heel fijngesneden ui, de paprika en het citroensap. Meng het korianderpoeder, zout, garam masala met 3 eetlepels paneermeel en meng dit met gehakt. Kneed tot een stevige massa en voeg zonodig nog meer paneermeel toe. Vorm van het gehakt balletjes van circa 5 cm. Steek deze enigszins in de lengte platgedrukt zoals een saucijsje, afwisselend met een cherry-tomaatje aan spiesen. Bestrijk de kebabs met olie en rooster ze in 15-20 minuten gaar onder de grill of op de barbecue. Bestrijk tussentijds met olie.
Garneer met parten meloen en/of dunne plakjes courgette en blaadjes koriander.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.