Kalfsoesters met tonijnmayonaise en rucolasala
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Giet het water van de tonijn af.
Bereiding:
Bestrijk de kalfsoesters met tapenade.
Hak, met de staafmixer of in de foodprocessor, de tonijn en de rest van de tapenade fijn en roer de mayonaise erdoor.
Bak het brood, in de voorverwarmde oven, in 10-12 minuten knapperig.
Verwarm een grillpan droog voor. Rooster hierin de kalfsoesters aan beide kanten 2-3 minuten.
Leg de gemengde sla in een slakom en strooi er wat zout en peper over. Druppel eerst de olijfolie en dan het citroensap over. Meng de salade kort voor het serveren en verdeel de salade over twee borden.
Snijd het brood in 2-3 cm brede repen. Geef de rest van de tonijnmayonaise apart erbij als smeerseltje voor het brood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.