Kalfskoteletten met roergebakken spruitjes
Receptinformatie
Leg de koteletten naast elkaar in een ondiepe schaal. Klop een marinade van de ingrediënten en schenk deze over de koteletten. Laat het vlees, afgedekt, circa 2 uur marineren in de koelkast. Schep tussentijds tweemaal om.
Verwarm de grill voor. Grilleer de koteletten op het rooster 10 tot 15 minuten, keer de koteletten halverwege. Bestrijk ze tussentijds met de marinade.
Maak de spruitjes schoon en blancheer deze in kokend water in 8-10 minuten bijtgaar. Laat ze uitlekken
Verhit de overgebleven marinade in een wok of wijde hapjespan en roerbak hierin de spruitjes tot ze weer goed warm zijn.
Serveer de kalfskoteletten met de roergebakken spruitjes en bijvoorbeeld aardappelrösti of een gepofte aardappel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.