stomen

Kabeljauwfilet met tomaten-groentemix en aardappels

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snijd het peterseliegroen fijn.

Bereiding:
Leg de aardappels in een kookpan, voeg 1/4 liter water toe en breng het water snel aan de kook. Kook de aardappels op laag vuur verder gaar in 15 minuten.

Besprenkel de kabeljauwfilet met citroensap. Leg de visfilets in een magnetronschaal en strooi er wat zout en peper over.

Verhit in een kleine wok of koekenpan de olie en roerbak hierin de groentemix 4 minuten. Knijp de knoflookteen boven de pan uit. Voeg de tomaatstukjes met vocht toe en breng het geheel aan de kook. Breng de groentesaus op smaak met zout en peper.

Verdeel het groentemengsel over de vis in de magnetronschaal. Dek de schaal af, zet de schaal in de magnetron en schakel deze 6 minuten in op volvermogen.

Bestrooi het visgerecht met peterselie.

Serveer de aardappels erbij.