Kabeljauwfilet met tomaten-groentemix en aardappels
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd het peterseliegroen fijn.
Bereiding:
Leg de aardappels in een kookpan, voeg 1/4 liter water toe en breng het water snel aan de kook. Kook de aardappels op laag vuur verder gaar in 15 minuten.
Besprenkel de kabeljauwfilet met citroensap. Leg de visfilets in een magnetronschaal en strooi er wat zout en peper over.
Verhit in een kleine wok of koekenpan de olie en roerbak hierin de groentemix 4 minuten. Knijp de knoflookteen boven de pan uit. Voeg de tomaatstukjes met vocht toe en breng het geheel aan de kook. Breng de groentesaus op smaak met zout en peper.
Verdeel het groentemengsel over de vis in de magnetronschaal. Dek de schaal af, zet de schaal in de magnetron en schakel deze 6 minuten in op volvermogen.
Bestrooi het visgerecht met peterselie.
Serveer de aardappels erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.