stomen

Kabeljauw op een groentebedje, met aardappelpuree

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snijd de wortels in 5-6 cm lange, dunne reepjes.
Snijd de prei in stukken van 5 cm en snijd de stukken in reepjes.

Bereiding:
Meng de wortel en preireepjes met azijn en schep ze in een magnetronschaal. Leg de kabeljauwfilets er op. Strooi naar smaak wat zout en peper over de visfilets, besprenkel ze met wat citroensap.

Roer de roomkaas los met de visfond en schep dit op de visfilets.

Dek de schaal af met een passend deksel of gebruik magnetronfolie. Zet de schaal in de magnetron. Schakel de magnetron in op 600 Watt en laat het gerecht in 6 minuten gaar worden.

Neem de schotel uit de magnetron. Warm, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de aardappelpuree op in de magnetron.