stomen

Kabeljauw met peer

Receptinformatie

Hoofdgerecht
Meer dan 60 min

Maak eerst de marinade. Klop een saus van de honing met de sojasaus, citroensap, gember, knoflook en een beetje peper. Leg de vis in een ovenvaste schaal en schenk de marinade eroverheen. Laat de vis 2-3 uur, afgedekt, in de koelkast marineren. Keer de vis tussentijds enkele malen. Zet vervolgens de vis in de schaal circa 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200ºC. Bedruip de vis tussentijds met het marinadevocht. Schil de peren. Halveer de vruchten en verwijder de klokhuizen. Snijdt ze in schijven. Pocheer de parten peer 2 minuten tot ze enigszins zacht zijn. Of leg ze, afgedekt, op een bord in de magnetron, 1 minuut, circa 750 Watt. Serveer de moten vis met de schijven peer en garneer met koriander of peterselie.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge