Kabeljauw met peer
Receptinformatie
Maak eerst de marinade. Klop een saus van de honing met de sojasaus, citroensap, gember, knoflook en een beetje peper. Leg de vis in een ovenvaste schaal en schenk de marinade eroverheen. Laat de vis 2-3 uur, afgedekt, in de koelkast marineren. Keer de vis tussentijds enkele malen. Zet vervolgens de vis in de schaal circa 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200ºC. Bedruip de vis tussentijds met het marinadevocht. Schil de peren. Halveer de vruchten en verwijder de klokhuizen. Snijdt ze in schijven. Pocheer de parten peer 2 minuten tot ze enigszins zacht zijn. Of leg ze, afgedekt, op een bord in de magnetron, 1 minuut, circa 750 Watt. Serveer de moten vis met de schijven peer en garneer met koriander of peterselie.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.