stomen

Jambalaya van bleekselderij

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snipper de ui.
Snipper de paprika.
Snijd de bleekselderij in smalle boogjes
Breng in een waterkoker 3 dl water aan de kook.

Bereiding:
Verhit in een braadpan de olie en fruit hierin de ui glazig. Roer de tomatenpuree erbij en roerbak 1 minuut. Schep de paprika en bleekselderij en de kruidenmix naar smaak erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de rijst toe, schep alles goed om, schenk het kokende water erop en breng het water opnieuw aan de kook. Zet de pan op een vlamverdeler en laat de rijst het water opnemen in 15-20 minuten, schep de rijst af en toe om. Schep de hamblokjes en garnalen erbij en warm het gerecht goed door. Breng op smaak met zout en peper.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge