Italiaanse Tomatensoep
Receptinformatie
Snijd de tomaten in stukjes. Snipper de ui. Verhit de olie in de soeppan. Bak de ui glazig. Voeg de tomaat en de tomatenpuree toe bak deze even mee. Voeg de bouillon toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de soep 15 minuten zachtjes trekken. Zeef de soep zoals hierboven beschreven. Doe de soep terug in de pan. Voeg knoflookpoeder, paprikapoeder en basilicum toe en breng de soep weer aan de kook. Bind de soep licht met allesbinder. Voeg naar smaak zout, peper en suiker toe.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.