stomen

Italiaanse broodsalade met portabella’s en coeur de boeuf

Receptinformatie

Salade
20-30 min

Verwarm de oven voor op 200 graden.Verwijder de korsten van de ciabatta en scheur het brood in vingergrote stukken. Leg deze op de bakplaat en besprenkel met olie. Meng dit met de knoflook, peper en zout. Bak dit ca. 10 minuten tot het krokant is. Je kunt in plaats van ciabatta ook kiezen voor croutons.

Grill/ bak de portabella’s in een grillpan met goede olijfolie en wat zeezout en peper.

Meng het citroensap met de olie, peper en zout als dressing voor de sla. Meng de rucola in een grote schaal met de dressing, brood, sla, spinazie, pancetta of parmaham, brood, coeur de boeuf en de portabella’s. Verdeel dit over 4 borden. Maak de broodsalade af door er Parmezaanse kaas over te strooien.

 

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge