Italiaanse broodsalade met portabella’s en coeur de boeuf
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 200 graden.Verwijder de korsten van de ciabatta en scheur het brood in vingergrote stukken. Leg deze op de bakplaat en besprenkel met olie. Meng dit met de knoflook, peper en zout. Bak dit ca. 10 minuten tot het krokant is. Je kunt in plaats van ciabatta ook kiezen voor croutons.
Grill/ bak de portabella’s in een grillpan met goede olijfolie en wat zeezout en peper.
Meng het citroensap met de olie, peper en zout als dressing voor de sla. Meng de rucola in een grote schaal met de dressing, brood, sla, spinazie, pancetta of parmaham, brood, coeur de boeuf en de portabella’s. Verdeel dit over 4 borden. Maak de broodsalade af door er Parmezaanse kaas over te strooien.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.