Italiaanse broodsalade met krop andijvie.
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verwijder de korsten van de ciabatta en scheur het brood in vingergrote stukken. Meng de olie met knoflook, zout en peper. Besprenkel de stukken ciabatta hiermee. Leg het brood op de bakplaat en dit ca. 10 minuten tot het krokant is.
Meng voor de dressing het citroensap met de olie en peper en zout. Meng de slasoorten (rucola en andijvie) in een grote schaal met de dressing, brood, pancetta of parmaham, tomaat en brood. Verdeel dit over 4 borden.
Bestrooi de salade met de parmezaan.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.