Ingemaakte chilitomaten
Receptinformatie
Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes en de zaadlijsten. Pel de sjalotten en snijd ze in vieren. Pel en halveer de knoflook.
Verdeel de tomaten, de sjalotten en de knoflook over 4 glazen potten van elk ½ l en doe in elke pot een peper.
Verwarm in een pan de balsamicoazijn met de laurierblaadjes. Laat dit enkele minuten sudderen, verwijder dan de laurierblaadjes en giet het vocht in de potten. De tomaten moeten volledig bedekt zijn.
Laat de chilitomaten minimaal 3 dagen vóór gebruik in de koelkast trekken.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.