stomen

Hutspot met pittige biefreepjes

Receptinformatie

Stamppot
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snipper het vruchtvlees.
Halveer het pepertje, gebruik de helft, verwijder steel en zaadlijsten, snipper het vruchtvlees.
Snipper de sjalotjes.

Bereiding:
Leg de aardappels en de wortels uit het groentepakket in een kookpan, schenk er 3-4 dl water op, breng het water snel aan de kook en kook aardappels en wortels samen gaar in 15 minuten.

Verhit in een braadpan of hapjespan de olie en bak hierin de biefreepjes bruin. Schep ze uit de pan. Roerbak in het bakvet sjalotjes, paprika en pepersnippers 3 minuten. Schenk de roerbaksaus erbij en breng het aan de kook. Schep de biefreepjes erbij en warm het goed door.

Giet aardappels en wortels af, stamp ze grof door elkaar en schep het roerbakmengsel er luchtig door. Serveer de stamppot direct.