stomen

Husselpotje van aardappels, witte kool, paddenstoelen en varkensvlees

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Halveer de uien, snijd de helften in smalle partjes.
Snipper het stukje paprika.
Snijd de paddestoelen in plakjes.
Snijd de varkensfiletlapjes in zo dun mogelijke plakjes.
Breng in een waterkoker 1/4 liter water aan de kook.

Bereiding:
Verhit de olie in een braadpan of wok (met passend deksel). Roerbak hierin uien, paprika, paddestoelen, vlees, kool en aardappels 5 minuten. Schenk het kokende water erbij, voeg het halve bouillontablet, de azijn en gembersiroop toe en breng het onder af en toe omscheppen aan de kook. Laat de aardappels in 10-12 minuten gaar worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge