stomen

Husselpot met bleekselderij en lamssaucijsjes

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:

Snijd de lamssaucijsjes in stukjes van 3 cm.
Snijd de bleekselderijstelen in stukjes van 2-3 cm. Snijd het bleekselderij groen wat fijner.
Halveer de aardappeltjes.
Laat de linzen in een zeef uitlekken.

Bereiding:

Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand er in. Roerbak de stukjes lamssaucijs op hoog vuur bruin. Schep de aardappeltjes erbij, temper het vuur en roerbak in10 minuten de aardappels en worststukjes gaar.

Zet het vuur wat hoger, schep de bleekselderij erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de linzen en tomatensaus toe. Warm het gerecht al roerend door en laat het 1 minuut pruttelen.

Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Strooi het bleekselderijgroen er over en schep het gerecht luchtig om.

Rasp er aan tafel wat geitenkaas over.