Hongaarse goulash uit de wok
Receptinformatie
Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Roerbak hierin de runderreepjes op hoog vuur al omscheppend 2 minuten. Neem ze uit de pan.
Schep de aardappelblokjes in de wok, voeg eventueel nog wat olie toe en roerbak ze op hoog vuur snel goudbruin in 5 minuten en op laag vuur bijna gaar in 10 minuten. Voeg de uiensnippers en paprikastukjes toe en roerbak 5 minuten. Schep de gebakken vleesreepjes en het vrijgekomen vocht er bij, voeg de augurkjes en de tomatensaus toe en breng de goulash aan de kook. Roer van het vuur af de roomfris er door. Breng de goulash op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.