Hartige groentetaart met kruidenroomkaas
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet een quichevorm of taartvorm van 18 cm doorsnede in.
Bereiding:
Bekleed de taartvorm met het croissantdeeg, druk de naadjes goed op elkaar. Prik de bodem regelmatig in met een vork.
Verhit in een kleine wok de olie en roerbak hierin de groentemix 2 minuten. Knijp de knoflook boven de pan uit en roerbak nog 1 minuut. Schep de groentemix in de met deeg beklede taartvorm.
Klop de eieren los met de kruidenroomkaas en schenk het mengsel uit over de groente. Strooi de geraspte kaas er over.
Bak de taart in het midden van de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.