stomen

Groentesalade met ham en kaas

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
oorbereiding:Breng in een waterkoker 1/2 liter water aan de kook. Snijd de kaas in smalle reepjes. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes.

Bereiding:
Leg de aardappeltjes en worteltjes in een kookpan, schenk het kokende water er op en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe en kook de aardappeltjes en worteltjes gaar in 12 minuten. Voeg na 6 minuten de boontjes toe en kook alles samen gaar. Stort de groente in een vergiet en spoel het koud onder koud stromend water. Schud de groente goed droog.

Meng in een kom de gekookte groenten met de hamreepjes, de kaasreepjes en de dressing.

Verdeel de gemengde sla over twee borden. Schep de groentesalade in het midden. Strooi de bosuitjes erover.