Groene salade met Coeur de Boeuf en spekjes
Receptinformatie
Snijd de tomaten in plakken. Was en droog de slabladeren en scheur deze in stukken. Wrijf een slakom in met een teentje knoflook. Pel een sjalotje en snipper het fijn. Snijd de plakken ontbijtspek in reepjes en bak deze in een koekenpan in ca. 5 minuten goudbruin en knapperig. Schep de spekreepjes uit de pan en laat deze op keukenpapier uitlekken.
Roer intussen de olijfolie, azijn, suiker, mosterd, zout en peper tot een dressing. Schep in de slakom de tomaat, slabladeren, sjalot, spekjes en dressing door elkaar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.