stomen

Grieks roergebakken paksoi met feta en olijven

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Haal de paksoi los en snijd zowel de groene bladeren als de witte stengels in stukjes. Schil de komkommer, halveer deze overlangs en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode uien en snijd deze in ringen. Snijd de groene paprika en de feta in kleine blokjes en pers de knoflook. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de rode ui ringen, de paprikablokjes en de knoflook ca. 3 minuten. Schep de komkommers en de paksoi erdoor en roerbak dit geheel nog 3 minuten. Voeg tenslotte de fetakaas en de olijven toe en breng op smaak met het citroensap, zout en peper. Warm nog even door en serveer direct.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge