stomen

Goed gevulde paddenstoelenpasta

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing en laat deze goed uitlekken.

Borstel de paddenstoelen schoon met een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes, niet te klein.

Pel en snipper de sjalotten en de teentjes knoflook. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak hierin sjalot en knoflook enkele minuten op hoog vuur.

Voeg de paddenstoelen toe en bak deze drie minuten mee. Giet de bouillon en de crème fraîche erbij en roer de tijm en de gehakte peterselie erdoor. Laat het geheel op laag vuur drie minuten pruttelen. Schep de uitgelekte groene pasta door de paddenstoelen en breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge