stomen

Gnocchi met kalkoen, postelein en champignons in roomsaus

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Zoek de postelein uit. Snijd lange stelen er af.
Snipper de sjalotjes.

Bereiding:
Strooi de gnocchi in een kookpan, schenk het kokende water er op en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg naar keuze 1 theelepel zout toe. Kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit in een kleine wok of braadpan de boter en roerbak hierin de kalkoenreepjes goudbruin. Schep de gesnipperde sjalotjes erbij en roerbak 2 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 4-5 minuten, tot de champignons vocht loslaten. Schep de postelein erbij en roerbak 1 minuut. Breng de groente op smaak met versgemalen zout en peper.

Stort de gnocchi in een vergiet en laat de pasta kort uitlekken.

Schep de room bij het roergebakken mengsel en warm het op hoog vuur door. Schep de gnocchi erbij.

Serveer het gerecht met geraspte kaas.