stomen

Gevulde taco's met geroosterde kip en Mexicaanse groentesaus

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Verwarm de ovengrill voor.

Bereiding:
Meng de kruidenmix krachtig roerend met 1 eetlepel olie. Schep de kiphaasjes in de kruidenolie om. Marineer ze 10 minuten.

Verhit de rest van de olie in een braadpan of kleine wok en roerbak hierin de groentemix 3-4 minuten. Voeg de tomatensaus en de chilibonen met vocht toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de groentemix 5 minuten zachtjes stoven.

Verhit een roosterpan droog voor en rooster hierin de kiphaasjes aan beide kanten in 6 minuten goudbruin en gaar.

Vul de tacoschelpen met groentemengsel, kipreepjes en kaas, zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Schuif de schaal onder de voorverwarmde grill en laat de kaas smelten.