Gevulde San Paulo tomaatjes met brie
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de San Paulo tomaatjes, halveer de tomaatjes en hol de tomaathelften met een theelepel uit. Verwijder de korst van de brie. Snijd de brie, afhankelijk van het aantal te vullen tomaatjes, in 16 tot 20 even grote stukjes (ter grootte van een suikerklontje). Stop in elke tomaathelft een stukje brie, besprenkel de brie met tijm een honing. Zet de gevulde San Paulo tomaatjes in een ovenschaal en verwarm de tomaatjes ca. 5-10 minuten in de oven tot de brie gesmolten is. Serveer de gevulde San Paulo tomaatjes warm.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.