Gevulde Opperdoezer Ronde met verse tuinkruiden
Receptinformatie
Borstel de Opperdoezer Ronde schoon en snijd ze in heel dunne plakjes (doe dit eventueel met de dunne plakjesschijf van de keukenmachine of met de kaasschaaf).
Was en droog het tuinkruid naar keuze en leg een blaadje op de helft van de aardappelplakjes. Leg er een tweede plakje aardappel op en druk goed aan, vooral de randen.
Verhit de boter met de notenolie in een ruime bakpan en bak de aardappelplakjes in gedeelten (of neem 2 bakpannen) aan beide kanten goudbruin (circa 3-4 minuten per kant).
Bestrooi de aardappelplakjes met zout en peper naar smaak. Garneer eventueel met een vers blaadje van het gekozen kruid.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.